Acupunctuur & Traditionele Chinese Geneeswijze
Acupunctuur & Traditionele Chinese Geneeswijze
Cosmetische Acupunctuur

Cosmetische acupunctuur

Cosmetische acupunctuur wordt ook wel verjongende of regenererende acupunctuur genoemd. De afgelopen jaren is de belangstelling voor cosmetische acupunctuur enorm toegenomen. In Amerika en Engeland (waar ik mijn opleiding in deze heb gedaan) is het een heuse hype. Ook hier is tegenwoordig veel aandacht voor cosmetische acupunctuur in de bladen, op televisie en het internet. De cosmetische toepassing van acupunctuur is echter niet nieuw, al duizenden jaren geleden legden acupuncturisten en kruidengeneeskundigen aan het Chinese hof zich erop toe om hiervoor methoden te ontwikkelen.

Gebruik van dermaroller

Gebruik van dermaroller.

Gebruik van gua sha

Gebruik van gua sha.

Cosmetische acupunctuur

Cosmetische acupunctuur.

Behandeling

Behandeling met acupunctuur voor cosmetische doeleinden bestaat uit een 10-weeks behandelprogramma. In deze tijd zal wekelijks worden behandeld, na 5 à 6 behandelingen is het eerste resultaat te zien. Doordat onder andere de collageenproductie en celvernieuwing worden geactiveerd, zetten verbeteringen zelfs tot 2 maanden na de laatste behandeling door. Veel voorkomende problemen die behandeld kunnen worden zijn:

  • rimpels
  • wallen
  • huidverkleuringen
  • verzakkingen in het gezicht
  • vergrote poriën

Natuurlijk Resultaat

Behandeling met cosmetische acupunctuur geeft een heel natuurlijk resultaat, vanzelfsprekend biedt acupunctuur een minder ingrijpende verandering dan bijvoorbeeld behandeling met botox of plastische chirurgie dat doet. Groot voordeel van cosmetische acupunctuur is dat ook de algemene conditie van de cliënt wordt geoptimaliseerd.

Ervaringen met Cosmetische Acupunctuur

Ik heb in de afgelopen jaren talloze patienten geholpen met cosmetische acupunctuur behandelingen. Sommige van deze patienten hebben een korte samenvatting gegeven hoe cosmetische acupunctuur hun heeft geholpen om (weer) klachtenvrij te worden

Lees hier meer over de ervaringen met Acupunctuur

Over Abacus Acupunctuur

Wie is Abacus Acupunctuur

Adinda Blom is mijn naam en Abacus Acupunctuur is mijn praktijk. In 1998 begon ik met mijn scholing in de Traditionele Chinese Geneeswijze (TCG). Na diverse opleidingen en stages in Nederland en China startte ik in 2005 mijn eigen praktijk. Ik werk met acupunctuur en Chinese kruidengeneeskunde, een combinatie die in China heel gangbaar is.

Over Abacus Acupunctuur

Behandelbare Aandoeningen

Acupunctuur Behandelingen

  • Luchtwegen
  • Maagdarmkanaal
  • Urinewegen en geslachtsorganen
  • Hart en vaten
  • Bewegingsapparaat

Behandelbare aandoeningen

Geregistreerde praktijk

Locatie Abacus Acupunctuur

Lid Nederlandse vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde ‘Zhong’

Registratienummers:
Zhong: 281069005403

Logo Zhong
KAB
Logo KAB
KvK: 01154062