Acupunctuur & Traditionele Chinese Geneeswijze
Acupunctuur & Traditionele Chinese Geneeswijze

Kruidengeneeskunde ervaringen

"Ik had veel eerder naar Adinda moeten gaan met mijn hooikoorts en huisstofallergie, het gaat nu zoveel beter. Ik slik de Chinese kruiden trouw, ik merk het onmiddellijk wanneer ik ze vergeet."

S. de B.

"Na de overgang kreeg ik gewrichtsklachten, allerlei onderzoeken gehad en uiteindelijk de diagnose fibromyalgie gekregen. Daar kon niks aan worden gedaan werd me gezegd. Door een combinatie van acupunctuur en Chinese kruiden heb ik bijna geen last meer!"

T vd M (59)

"Bij stress had ik altijd direct hoofdpijn, ook vaak na het sporten. Sinds ik bij mevr. Blom kom is dat stukken opgeknapt."

Peter 28 jaar

"Na een enkelbreuk jaren geleden bleef ik pijn houden, Al na een paar behandelingen werd dat beter, nu alleen nog soms bij grote belasting."

Dhr V vd P

"Ik kreeg ineens eczeem aan mijn handen, regulier werkte niks echt op lange termijn. Toen kwam ik via een vriendin bij Adinda, zij behandelt me met acupunctuur en kruiden. Het is nu bijna weg en ik voel me sowieso veel beter."

Sarah B. (43)

"Ik had al jaren slaap en angstklachten, dat gaat zoveel beter sinds ik acupunctuur krijg!"

D.T.

Over Abacus Acupunctuur

Wie is Abacus Acupunctuur

Adinda Blom is mijn naam en Abacus Acupunctuur is mijn praktijk. In 1998 begon ik met mijn scholing in de Traditionele Chinese Geneeswijze (TCG). Na diverse opleidingen en stages in Nederland en China startte ik in 2005 mijn eigen praktijk. Ik werk met acupunctuur en Chinese kruidengeneeskunde, een combinatie die in China heel gangbaar is.

Over Abacus Acupunctuur

Behandelbare Aandoeningen

Acupunctuur Behandelingen

  • Luchtwegen
  • Maagdarmkanaal
  • Urinewegen en geslachtsorganen
  • Hart en vaten
  • Bewegingsapparaat

Behandelbare aandoeningen

Geregistreerde praktijk

Locatie Abacus Acupunctuur

Lid Nederlandse vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde ‘Zhong’

Registratienummers:
Zhong: 281069005403

Logo Zhong
KAB
Logo KAB
KvK: 01154062